Blå terapi för huden – Biotherm Blue Therapy, bästa serien inom anti age hudvård

Biotherm har haft en plats i mitt hudvårds-hjärta, sedan flera år tillbaka. Likt ett museum står mina anti age hudvårdsprodukter från Biotherm uppradade på mitt sminkbord. Ordet “målinriktad hudvård” har tagit plats i mitt vokabulär. Biotherm ger mig, min hud och mitt ansikte ren och aktiv anti aging-hudvård, vilket alltid scorar bäst-i-test i min personliga hudvårdsbok.

Biotherm Blue Therapy är den blå räddaren i nöden för åldrande hud i alla lägen. En serie av anti-age hudvård som tacklar pigmentfläckar, attackerar rynkor och brist på fasthet i huden. Vill ni stråla? Svaret är ja! Läs om underverket till anti age-hudvård från Biotherm här!

Biotherm Blue Therapy

Biotherm Blue Therapy ger mig hemmaspa-känsla på vardagsbasis. Jag använder anti aging hudvårdsserien Blue Therapy likt en ritual varje morgon och kväll. På sena helger och vardagsnätter applicerar jag Biotherm Blue Therapy Serum-in-Oil Night för att sedan följas av Biotherm Blue Therapy Night Creme. Kombinationen av anti age serumet i Biotherm Blue Therapy Serum-in-Oil Night, som har alla egenskaper av en ansiktsolja men effekten av ett serum, och anti age nattkrämen Biotherm Blue Therapy Night Creme gör min hud mjuk och återfuktad.

Efter en extra lång arbetsvecka brukar jag addera Biotherm Blue Therapy Accelerated Serum och Biotherm Blue Therapy Eye till min skönhetsritual. Detta anti age-serum och anti age-ögonkräm fightar alla tecken på sena kvällar och stress. Jag applicerar både Biotherm Blue Therapy-serumet och Biotherm Blue Therapy-ögonkrämen på kvällen, för att vakna upp återfuktad och utan påsar under ögonen. Dessutom, serumet och ögonkrämens anti age-effekter tar mig ett steg närmare att motverka framtida rynkor! Till skillnad från vissa ansiktsoljor absorberas serumet Biotherm Blue Therapy Accelerated omedelbart utan att lämna fettiga spår eller ojämna linjer. Serumet ger mig faktiskt synlig effekt!

Min viktigaste produkt inom anti age hud- och skönhetsvård är definitivt min ansiktskräm – Biotherm Blue Therapy Multi-Defender. Detta är en bra och återfuktande dagkräm med anti age-effekt som finns för både normal och torr hy. Jag har sedan år tillbaka ansiktskrämen för torr hud, vilket hjälper mig och min känsliga hud under vinterns kalla månader. Biotherm Blue Therapy Multi-Defender anti age ansiktskräm har solskyddsfaktor SPF 25 och skyddar mot solens farliga UV-strålar. Att ha en anti age dagkräm med solskydd är viktigt för mig, eftersom UV-strålning är en bidragande faktor till hudens åldrande och rynkor. Denna dagkräm från serien Biotherm Blue Therapy använder jag året runt, så min hy även skyddas mot allt från vårens tidiga solstrålar till soliga vinterdagar.

Biotherms Blue Therapy anti age hudvård är utvecklat för alla hudtyper, från fet, blandhy till torr och känslig. Jag applicerar all Biotherms anti age hudvård på torr och rengjord hy och ser till att mina händer är rena innan jag lägger på krämerna eller serumet på ansiktet. Biotherms anti age hudvårdsprodukter brukar jag alltid köpa på nätet eller i butik på Sephora. De har alltid ett stort urval av Biotherms Blue Therapy anti age dagkrämer, nattkrämer och serum. Genom Blue Therapy får jag en pålitlig serie som arbetar aktivt med min hy och mot åldrande tecken som rynkor och pigmentfläckar.

Jag vet att många söker efter en anti-age kräm som fungerar. Jag har läst flera “bäst i test”-artiklar om anti age-hudvård, men efter personlig erfarenhet med Biotherms Blue Therapy anti age-hudvård har jag funnit vad som är bäst för mig. Genom att använda Biotherms Blue Therapy-serie täcker jag alla mina behov inom skönhet, hudvård och anti-aging.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *