Dags för nya högtalare!

I väntan på semestern till Italien (som kommer bli underbart) så har jag och min sambo börjat fundera på nästa köp till nya lägenheten. Det är väldigt svårt att prioritera då det är så mycket vi vill köpa och att jag och min sambo har lite olika prioriteringar. Det kanske blir så att jag låter min sambo få välja denna gång… Jag tror därför att det kommer bli högtalare till vardagsrummet. Jag har inget emot högtalare till vardagsrummet men det är i alla fall inte på min topp 5 på min lista, men jaja. Jag älskar att lyssna till musik så det är verkligen inget dåligt köp. Dock har jag några viktiga krav som jag vill att högtalarna ska uppfylla. För det första så måste högtalarna var snygga och moderna så att de passar till vår inredning / kommande inredning och om dem är snygga eller inte bestämmer JAG. För det andra så ska högtalarna hålla god kvalitet, det värsta som kan hända är att de går sönder eller att högtalarna sprängs. Sprängda högtalare är det värsta som finns.

Vilka högtalare?

Jag har gjort lite research i smyg på högtalare på nätet som jag har tänkt presentera för min sambo ikväll. Men han har säkert också en del krav på högtalarna (säkert fler än mig). Han går upp mycket i ljudkvalitet och ljudfrekvenser, sånt förstår jag mig inte på. Jag har surfat runt på många online butiker och den hemsida som jag tycker verkar komma med bäst deals och stort sortiment är Hifi Freaks . Det bästa med Hifi Freaks är att det är gratis frakt vid köp över 500kr (vilket det kommer bli i detta fall), det är även 30 dagars returrätt och att det är möjligt att testa högtalarna hemma hos oss helt GRATIS. Hifi Freaks har också många rabatterade högtalare, finns vissa med över 50% rabatt! Hifi Freaks verkar även ha stort fokus på moderna kvalitativa produkter vilket betyder mycket för mig. Det finns en del olika märken men det märke som har imponerat på mig mest är Wharfedale, de verkar populära och större delen av utbudet har nedsatt pris. Den jag tror just nu är min favorit är Wharfedale Reva 2 – de är väldigt snygga, verkar hålla en hög kvalitet och det är ett öppningserbjudande på 53% just nu!  De finns också i olika färger men jag är mest för den i ”Rosenträ”.

Nu måste jag bara försöka få min sambo att falla för dessa också, då blir jag nöjd. Jag hoppas de har bra ljudkvalitet. Om han inte faller för Reva 2 så hoppas jag verkligen att någon annan högtalare från Wharfedale passar för min sambos smak. Om ni läsare är sugna på att se hela Wharfedales utbud på Hifi Freaks så kan ni klicka på denna länk –  Hela utbudet på Wharfedale.

wharfedale reva 2

Så nu gäller det bara att hålla tummarna för att min sambo gillar Wharfedale och kanske till och med Reva 2 i rosenträ färg. Jag har ju ändå varit snäll och gått med på att köpa högtalare som nästa köp till lägenheten.

Ha det gott så vi hörs snart igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *