Jag vill hyra en bostad i Luleå

Jag har väldigt länge funderat på att flytta. Just nu bor jag i Malmö i en 2.a lite utanför stan tillsammans med min sambo. Vi både har länge velat flytta och röra på oss då vi inte tycker Malmö har varit någon succé. Dock har vi lite olika åsikter om vart vi vill flytta. Sedan så har vi varit väldigt dåliga att ta tag i hela grejen. Min sambo är sugen på Göteborg men jag har fått mer och mer sug för Luleå. Jag vill bo högre upp i Sverige. Mot Norrbotten! Min bror flyttade dit för 3 år sedan och har prata så mycket gott om Luleå och han säger att staden verkligen är underskattad. Även miljön och naturen. Sen är det ju kylan, det är ju mycket kallare där uppe men på något sätt känns det mycket renare. Jag har varit i Luleå en gång innan för många år sedan och jag föll för staden direkt.

Jag har kollat mycket på lägenheter den senaste tiden och mycket av tiden har spenderats på just Luleå och områden där omkring. Det verkar finnas en hel del och man märker att det blir mer och mer attraktivt för varje år som går. Vi är ute efter både förstahands- och andrahandskontrakt och lägenheten ska helst vara en 3.a. Vi skulle vilja få ett extra rum som kan nyttjas som kontor eller matsal. Sedan om några år är tanken att rummet ska bli ett barnrum till det förhoppningsvis kommande barnet.

Luleå bostad

Lägenheter online på nätet

Jag har varit på utkik mycket på nätet där man märker att fler och fler köp och sälj av lägenheter och bostäder sköts. Det finns också bostäder till att hyra men också byta. Det bästa med detta är att man slipper alla extra kostnader för mellanhänder så som det alltid har varit förr. Hyresrätter och lägenheter i Luleå är en perfekt hemsida som erbjuder en plattform för att hyra ut lägenheter i hela Sverige och har faktiskt ett stort urval i Luleå kommun. Så där kommer jag hålla utkik mycket i framtiden. Det bästa är även att de finns både förstahandskontrakt och andrahandskontrakt vilket gör det ännu enklare för mig eller för oss. Jag måste ju som sagt övertyga min sambo men det brukar gå hem till slut om man tittar på tidigare gånger.

Så nu gäller det bara att hålla utkik, främst online för att se om det dyker upp en bostad som kan hyras som intresserar oss. Vi känner verkligen att vi behöver byta stad och miljö. Mitt kontrakt på jobbet går även ut om 3 månader och min sambo har inga problem med att byta arbete heller så det är verkligen nu som vi har möjligheten att byta bostad och jag hoppas verkligen att vi kan lyckas hyra en bostad i Luleå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *