Mina studentresor!

Denna sommar har jag planlagt att åka på min tredje studentresa. Ja, jag älskar studentresor och tycker inte att det finns ett bättre sätt att spendera sommaren på. Förra året var jag på studentresa i Magaluf med mina närmaste vänner och gick all in på alla upplevelser och aktiviteter. Varje dag var det dagsfester på olika ställen. Bland annat var vi till skumfest där skum pumpas ut i stora mängder som alla dansar runt i.  Vi gick även på pubrundor men några killar vi träffade på hotellet. På pubrundor går man från bar till bar hela kvällen och det är en härlig upplevelse då man träffar olika människor som ofta väljer att hänga med på rundan. Men det roligaste var ändå partybåtarna. Detta rekommenderas inte om man lätt blir åksjuk eller sjösjuk. Vi åkte ut på havet runt lunchtid och festen fortsatte i flera timmar efter det med festglada människor som dansar runt till den höga musiken. Ofta var det flera partybåtar som låg vid sidan om varandra. På så vis var vi flera ungdomar som festade tillsammans. På kvällen gjorde vi oss klara för att äta ute på restaurang och sen direkt vidare till favoritklubben. På vår favoritklubb var det alltid många ungdomar och hög musik. Det var sällan att vi drog hem tidigt och ofta var vi ute till kl. 8 om morgonen.

Året innan vi åkte till Magaluf var jag och några andra vänner i Sunny Beach. Detta var min första studentresa och hade skyhöga förväntningar på resan. Själva området var fint och vi hade jätteroligt men vi var inte helt nöjda med hotellets placering. Som tur är spenderade vi inte många timmar på hotellrummet annat än när vi skulle sova. Det var trots allt en resa som gav mig många minnen för livet och jag kan absolut tänka mig att återvända till Sunny Beach.

 

Sommarens partyresa går till Ayia Napa

Vår nästa resa går till Ayia Napa och jag tror att detta kan bli den bästa ungdomsresan någonsin då vi denna gången är flera som åker. Dessutom har jag hört mycket bra om stället så mina förväntningar är höga. Vi har redan bokat hotell och planlagt vilka aktiviteter och fester vi ska delta i nästan alla dagar. Vi är 6 tjejer som åker och många av oss har varit på studentresa tidigare så lite erfarenhet har vi. Har någon av er varit på partyresa i Ayia Napa innan och hur var er resa?

studentresa

Billiga studentresor

Som student vet jag hur viktigt det är att hitta resor som är prisvänliga. Alla studentresor jag har varit på har jag bokat genom Uptours. Jag tycker de har ett bra utbud till ett billigt pris och jag har alltid varit supernöjd. Jag kan särskilt rekommendera att åka till Magaluf men givetvis var Sunny Beach också bra. Guiderna var trevliga och tillgängliga, hotellen var rena och bra placerade, och det fanns många aktiviteter och fester. Mitt tips till dem som vill åka på en studentresa eller ungdomsresa är att undersöka alla möjligheter och vara ute i god tid. Kom även ihåg att åka i grupp så att ni kan hålla koll på varandra och om ni vill göra olika saker är detta då även möjligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *