Äntligen en ny lampa

Mitt lamp fria vardagsrum

Äntligen flyttat

Hej, här flyger bara dagarna iväg. När jag vaknade upp imorse i vår nya lägenhet så ramlade gardinerna ner på mig idag igen, jag måste sätt upp dem riktigt! Annars är allt bra, fick lite solljus i ansiktet genom mitt nakna fönster och en dag kan ju knappast börja bättre än så?

Flytten har gjort så vi har rensat upp mycket bland våra möbler och vi har haft ett behov att köpa något nytt och fräscht. Vi har bland annat kikat på många olika typer av lampor som kan vara bra att använda sig av för att få en intressant upplevelse av de olika rummen. Med så många olika val så föll vi för en lampa från Tom Dixon som passar perfekt in i vårat vardagsrum. Deras runda och inbjudande former skapar en intressant balans vilket ger rummet en varm och behaglig stämning.

Min nya Tom Dixon Lampa

Vi har fokuserat på att inreda vårt vardagsrum, vilket är rummet som vi tycker att vi vistas mest i. Dels för att se på Netflix på kvällarna, men också när vi har vänner på vin över för trevlig samtal långt in på natten. Frågan är om man ska använda sig av ett par klassiska vita tapeter till att inreda vardagsrummet eller om det kan vara bra att arbeta in en annan nyans. Det finns så många valmöjligheter men nu när vi har valt lampa så känns det enklare till att välja. Det kommer i alla fall bli vårt nästa projekt. Köket är också en annan fråga som jag kommer kunna posta om senare.

Snart dags för resan

Hur som helst så slog det mig i morse att det är prick 4 veckor kvar till min semester sena semester. Nu när flytten har tagit så mycket tid under sommaren så känns det som en välbehövlig resa att göra. Jag är dock fortfarande osäker om vi tar på rätt resa. Då det har varit ett mycket händelserikt år med mycket hårt arbete och en flytt som har  som har hänt under de det senaste året.

Hur som helst så är det äntligen snart dags för semester. I år har jag och min sambo försökt att brottas fram ett beslut om var vi ska resa. Vi har primärt varit i två läger. Läger 1: Italien och Läger 2: Grekland. Detta är två länder som jag är djupt intresserade i. Italien vill jag helst resa till för matens skull, pasta är nog min favoritmat, och så många former och varianter man kan få det i, de har även fantastiska viner, speciellt i veneto regionen. Grekland har en helt annan känsla, detta är min sambos idé. Han vill jag helst resa till en paradisö och njuta av färsk fisk som är uppfiskad direkt från havet. Deras bläckfiskar, ska tydligen vara det godaste som finns. Landet har ju också en stor exporting av oliver och när man  köper de direkt från marknaden så är det som att smaka himmelriket. Efter att ha lottat om det så kommer vi faktiskt att åka till Italien, YES! Grekland får bli nästa år, HAHA. Vin och pasta, here I come! vi hörs snart igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *