Spela trummor som ett proffs

Har du också haft drömmar om att spela trummor? Percussion och trummor är några av de roligaste och mest versatila instrumenten du kan spela. Dan Guitar har ett brett sortiment av trummor så att du kan vara säker på att hitta just det som passar dig! Se hela utbudet på https://www.danguitar.se/.

Välj mellan akustiska trumset, digitala trumset, samt enskilda trummor. Dan Guitar har givetvis alla möjliga tillbehör så att du ska få en spännande musikupplevelse!

Trumset

Bland trumseten erbjuder Dan Guitar både akustiska trumset och digitala trummor.

Akustiska trumset

De akustiska trumseten är de vanligste trumseten och består av flera olika trummor. De flesta av trumseten innehåller bland annat en bastrumma,, pukor, en virveltrumma, en hi-hat och cymbaler. 

Exempelvis finns George Hennesey JBP5901 Pro trumset svart, som innehåller en bastrumma, tre pukor, en virveltrumma, hi-hat och cymbaler, samt stativ, pedaler, trumpinnar och pall. Med andra ord får du alla delar du behöver för att kunna spela trummor.

Digitaltrummor

Eltrummor, el-trummor eller digitaltrummor. Det finns många fördelar med dessa: du kan koppla hörlurar till dem och öva vilken tid som helst på dygnet utan att störa någon, de kan också kopplas till högtalare och användas i bands. Dessutom har de, beroende på modell, olika inbyggda ljudeffekter som kan göra en hel del åt soundet. 

Barn-trumset

Dan Guitar har även trumset för barn. Bläddra bland deras barn-trumset i olika storlekar. Är du osäker på vilken storlek ditt barn ska använda kan Dan Guitars kundservice så klart kontaktas för hjälp.

Delar till trumset

Hitta bland delarna till trumset. Du kan köpa en trumma, en del av en trumma, eller flera olika delar. Välj bland det stora utbudet på Dan Guitar. 

Cymbaler

Cymbalerna är som du vet, den del som ger som crashljud till din musik. I denna kategori hittar du alla slags cymbaler; splash-, crash-, ride-, china- och hi-hat-cymbaler. Dan Guitar har även cymbaler av bästa kvalitet från professionella märket Zildjian.

Virveltrumma

En virveltrumma är ett måste för dig som spelar trummor, och är tillsammans med bastrumman den trumman som utgör rytmen i låtar. En virveltrumma kan vara tillverkad av stål eller trä, som ger lite mjukare ljud, eller t.o.m av mässing som ger ett mer sjungande ljud. Virveltrumman har skinn både på ovan- och undersidan. Mot bottenskinnet ligger en rem med spiralfjädrar av stål som skapar det karaktäristiska virvelljudet.

Pukor

Det värsta som kan hända är väl att man sitter mitt i en spelning med världens bästa feeling på och mitt i trumfillen märker man att man har en eller två pukor för lite för att ta ut hela fillen. Förtivla dock ej – hos oss hittar du extra pukor som kan suppleras till ditt nuvarande set. 

Bastrumma

På den gamla goda rocktiden kunde trumsetten nästan inte vara stora nog. Enligt oss får den trenden gärna komma igen. Hos Dan Guitar kan du bunkra upp med rikliga mängder extra pukor, pedaler och cymbaler och bygga upp ett ordentligt trumset med massor av ljud och pondus.

Stativ

På Dan Guitars hemsida kan du se du cymbalstativ, virvelstativ och hi-hat-stativ. På grund av egen import kan de erbjuda alla våra varor till fördelaktiga priser och fortfarande hög kvalitet.

Bastrumpedaler 

Du kan även se olika slags bastrumpedaler: vanliga enkla bastrumpedaler samt dubbelpedaler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *