Tips på herrparfymer

Nu är det så att en dejt som jag har dejtat väldigt länge har födelsedag nästa vecka och han ska såklart ha en present. Jag har funderat väldigt mycket på vad jag ska ge honom, men det är otroligt svårt. Jag har kollat runt på nätet en hel del efter roliga upplevelser men det är inte riktigt någon som jag känner passar bra för oss två. De senaste dagarna har jag börjat kolla på kläder men idag slog det mig att eftersom jag arbetar med parfymer så ska han såklart få en herrparfym. Det jobbiga är dock att jag inte alls har koll på parfymer för herrar. Jag är väldigt bra på damparfymer men inte för killar. Jag vet att han använder parfym idag men kan tyvärr inte känna vilket sort det är men den har en ganska söt doft ändå. Jag vågar heller inte fråga honom, då blir det för genomskinligt. Dock så vet jag inte om han tror att jag kommer köpa en present till honom. Men jag har bestämt mig nu för att han ska få en parfym. Men jag behöver hjälp av er på vilka parfymer som är goda och passar honom. Jag tror inte han är en typisk “parfym kille” om man tänker så. Jag tror därför inte att han vill ha för starka parfymer. Den doften han använder idag var ganska söt för att vara en herrparfym så jag tror det är något åt det hållet det lutar till.

Parfymer Herr

Jag har googlat runt en massa idag för att försöka hitta en bra parfym som luktar gott och som har ett rimligt pris men det är svårt. De populäraste parfymerna är inte billiga. Nyligen hittade jag en online shop som har väldigt billiga parfymer för herrar – Billiga Parfymer . De har också ett otroligt brett sortiment från många olika märken. Problemet är att man inte kan testa parfymerna när man handlar från webshop såklart. Så jag får försöka hitta några billiga parfymer som har fått bra omdömen eller om jag får tips från er läsare. Sedan får jag gå till en butik och försöka prov-lukta på herrparfymerna för att sedan köpa dem online. Det känns som den bästa taktiken jag kan komma på i nuläget, haha. Vad tror ni?

parfym

Som sagt så är det inte lång tid kvar till hans födelsedag och tiden tickar fort så jag hoppas verkligen jag kan hitta en bra och billig parfym på nätet innan det är försent. Jag kan ju inte faila nu, då kanske det blir min sista dejt. Dessutom kommer han behöva köpa en present till min födelsedag om 1 månad, haha.

Ge mig gärna tips på herrparfymer. Vi hörs!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *