Yves Saint Laurent La Nuit de l’Homme – Godaste herrparfymen

yves saint laurent

 

Jag har fått jobb! Nu jobbar jag med parfym – och redan första dagen på nya jobbet hittade jag min nya favorit bland herrparfymer! Den är från Yves Saint Laurent och heter La Nuit de L’Homme. Denna parfym från Yves Saint Laurent är en Eau de Toilette som har en kryddig doft av kardemumma och bergamott. La Nuit de L’Homme efterlämnar en lätt rökig doft av ceder och lavendel, som uppfattas som lite torr. Till sist så kommer en varm ton av vetiver och kumarin fram. Yves Saint Laurent’s herrparfym La Nuit de L’Homme kommer i tre olika storlekar – från 40 och 60 mil upp till 100 ml, som alla passar sig bra att ta med på resan. Yves Saint Laurent La Nuit de L’Homme’s flaska är snyggt svart och passar i varje mans badrumshylla.

Det finns även en variant av Yves Saint Laurent La Nuit de L’Homme som heter Yves Saint Laurent La Nuit de L’Homme Eau Electrique. Denna herrparfym avger en något friskare doft än Yves Saint Laurent La Nuit de L’Homme genom sin ton av äpple. Parfymens flaska är intensivt blå och är extra snygg att ha i badrumshyllan.

Detta är naturligtvis inte Yves Saint Laurent’s enda herrparfymer, men La Nuit de L’Homme är min absoluta favorit. Yves Saint Laurent gör även parfymer för damer, såsom den populära parfymen Black Opium – en Eau de Parfum som vunnit flera priset för sin sensuella doft. En ljuvlig parfym i mina ögon!

Jag skulle rekommendera Yves Saint Laurent’s herrparfym La Nuit de L’Homme till den moderna mannen som letar efter en utmanande parfym. Yves Saint Laurent La Nuit de L’Homme passar, som namnet även antyder, till att användas till kvällen. Parfymens rökiga doft passar perfekt in till den lite äldre moderna mannen som inte är rädd för en aromatisk och varmt kryddig doft. La Nuit de L’Homme är en representativ doft från Yves Saint Laurent genom sin kontrastfulla doft och spänningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *